Yakın Zamanda Bayonetta 3 Hakkında Yeni Haberler Görebiliriz

06.01.2020 21:53 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise PlatinumGames'in yaptığı Bayonetta 3, bildiğiniz gibi 2017 yılında The Game Awards etkinliğinde duyurulmuştu. Oyun duyurulduğundan beri aldığımız tek haber, geçtiğimiz haftalarda oyunun geliştirme sürecinin iyi gitmesiydi. Şimdi ise çok yakın zamanda oyun hakkında yeni şeyler öğrenebileceğimiz söylendi.
 
Platinum'un stüdyo başkanı Atsushi Inaba, geçtiğimiz günlerde Inside Games'e, yeni yıl hakkında konuştu ve yakın zamanda yeni haberler görebileceğimizi söyledi. Ayrıca PlatinumGames başkanı Kenichi Sato da 2020'nin ilk zamanlarında birden fazla büyük duyuru görebileceğimizi söyledi.
 
Geçtiğimiz günlerde de yakın zamanda yeni bir Nintendo Direct sunumu düzenleneceği söylentisi çıkmıştı. Her şeyi göz önünde bulundurunca, yakın zamanda hem Nintendo Direct'ten, hem de Bayonetta 3'ten yeni haberler görme ihtimalimiz çok yüksek. 
 
Bayonetta 3, Nintendo Switch için özel olarak geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 3 Platformlar: Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 10 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 42 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler