Yakuza 5'ten Yeni Detaylar

Seri özellikle Japonyada büyük ilgi görüyor.
26.12.2011 23:28 Talha Aynacı

 
    Yakuza serisinde son olarak zombileri içeren Yakuza: Dead Souls isimli oyun duyurulmuştu. Ancak bunun yanı sıra tam bir devam oyunu olarak Yakuza 5'in de yapım aşamasında olduğu onaylanmıştı. İşte PS 3'e özel oyundan bazı detaylar.
 
     Oyunda 5 yeni Japonya şehri olacak. Bunlar: Sapporo, Tokyo, Nagoya, Osaka ve Fukuoka. Ana karakterimiz Kazuma olacak. Ancan daha önceki oyunlarında olduğu gibi Yakuza 5'in çoklu karakterle oynanıp oynanmayacağı bilinmiyor. Oyun tamamiyle Yakuza 4 devamı niteliğinde olacak. Zombi temalı Yakuza: Dead Souls ile alakası olmayacak. Tüm bunların yanı sıra oyunda daha hızlı yüklemeler, sunumda yapılacak geliştirmeler ve daha başarılı sinematik sahneler yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler