Yakuza 7'den Yeni Görseller Paylaşıldı

09.09.2019 18:36 Özgür Eroğlu

 
Sega tarafından yapılan Yakuza serisinin yedinci oyunu Yakuza 7'den yeni oyun içi görseller paylaşıldı. Görseller gerçekten güzel duruyor. Oyuna ait çıkan diğer haberlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness; 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen görsellerin tümünü aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yakuza 7 ile birlikte ana karakter ve dövüş sistemi değişiyor. Ana karakter ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga ve dövüş sistemi de sıra tabanlı taktiksel. Ichiban Kasuga ve ekibi dövüşler sırasında saldırı, iyileşme, destek ve daha fazlası gibi çeşitli komutlar verebilecek.
 
Oyun Yokohama, Isezaki Ijincho'da geçecek. Yeni bölge Tokyo, Kamurocho'nun üç katı büyüklüğünde. Her mekanın farklı hissettireceği belirtiliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler