Yakuza 7'nin Mini Oyunundan Yeni Görseller Paylaşıldı

26.12.2019 00:55 Özgür Eroğlu

SEGA'nın geliştirdiği Yakuza serisinin yeni oyunundan oyun içi görseller paylaşıldı.  Bu yeni görsellerde oyunun içerisinde bulunan Mario Kart benzeri mini-oyuna dair görseller görüyoruz. 
 
Bu mini oyunun adı ise Dragon Kart. Basit olarak anlatmak gerekirse 4 farklı yarışçı yarışıyor ve her yendiğinizde bir üst seviyeye atlıyorsunuz. Son seviyeye ise Dragon Cup adı veriliyor. Yarış esnasında atlama rampaları, patlayıcılar, sizi yavaşlatan bölgeler ve elektrikli bölgeler ile size avantaj veya dezavantaj sağlayacak şeyler bulunuyor.
 
Yakuza: Like a Dragon (Japonya'daki ismiyle Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness) 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler