Yakuza Kiwami Çıkış Fragmanı

29.08.2017 19:22 Gazali Çetinkaya

 
   2005 senesinde PlayStation 2 için çıkan ilk Yakuza oyununun remake sürümü Yakuza Kiwami bugün PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve geliştirici ekip Ryu ga Gotoku Studio bunun şerefine yeni bir fragman paylaştı.
 

10 yıl önce, Kazuma Kiryu en yakın arkadaşını kurtarmak için işlemediği bir suçu üstlendi. Yakuza ailesinden kovulan Kiryu, hapisten çıktığında kendisini artık tanıyamadığı bir şehirde buldu. Tojo Klanı kasasındaki 10 milyar yen ortadan kaybolduğunda yaşanan kaosta Kiryu olayların ortasında kaldı ve tüm işaretlerin Haruka adında genç, gizemli bir kızı gösterdiğini buldu. Birlikte, her ikisinin de aramakta oldukları cevapları bulmak için yaşam mücadelesi vermeleri gerekiyordu.
 
   Yakuza Kiwami şu anda PlayStation Store üzerinde 104,00 TL fiyat ile satışta. İnceleme puanlarına baktığımızda ise oyun Game Informer'dan 85, Destructoid'ten 80, GameSpot'tan 80, IGN'den 79, Polygon'dan 70 aldı. 50 inceleme sonucu metacritic ortalaması 81.
 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler