Yakuza: Of the End'de Zombi Avlıyoruz

15.09.2010 10:00 Alkan Adakaner


 
     Sega'nın Playstation'a özel olarak hazırladığı Yakuza, her ne kadar mükemmel bir seri olarak görülmese de bu konsolun sahiplerinin önemsediği oyunlar arasında bulunuyor.
 
     Bir süre sonra 5. oyununu da oynama fırsatı yakalayacağımız seri Kenzan gibi yan oyunlara da sahip. Bu yan oyunara bir yenisi daha eklendi. Yakuza: Of the End.
 
     Kamurocho'da geçecek oyunumuzda şehri istila eden zombilere karşı savaşacağız. Evet 1 Nisan şakası gibi duruyor, ama Nisan 2011'de piyasaya çıkacağı söylenen oyunda amacımız zombileri öldürmek. Kazuma, Goro, Ryuji, ve Shun gibi karakterleri yöneteceğimiz Yakuza: Of the End, serinin son oyunu olmayacak, ama oyun tutmazsa planların değişebileceği söyleniyor.

    Yukarı'daki dergiden alınmış fotoğrafta karakterlerimizi silah kullanırken görüyoruz. Bu silahları özelleştirme seçeneği de olacak. Bakalım bu yan oyun nasıl bir tepkiyle karşılanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza: Dead Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler