Yakuza Serisi Bitiyor mu?

25.08.2010 11:20 Ersin Kılıç


     Yakuza serisinin duymayan kalmamıştır sanırım. PS3'ün en başarılı ve tutulan serilerinden biri olan Yakuza, Japonya'da çoktan çıkmış olan dördüncü macerası ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hatta seri o kadar tuttu ki, PSP için New Chapter Black Panter adlı yan oyunu da geliyor. Peki uzun süredir devam eden Kazuma Kiryu'nun macerası sona mı eriyor?
 
     Bu sorunun akla gelmesine ise Famitsu dergisi aracı oldu. Japonya'nın önde gelen dergilerinden Famitsu'nun son sayısında yer alan Yakuza reklamı kafaları karıştırdı. Bu resimde Yakuza'nın geçtiği mekanları yıkık dökük olarak görüyoruz. Bu konsept çalışmasının üzerinde yer alan "The End" ibaresine ise bir hayli vurgu yapılmış. Bu resim "Yeni bir oyun gelip, serinin son oyunu mu olacak?" gibi soruları akıllara getiriyor. Bu yeni oyunun Tokyo Game Show'da duyurulması bekleniyor. Sega'nın altın yumurtlayan tavuğu keseceğini ise pek zannetmiyorum. Bakalım, zamanla işin aslı anlaşılacaktır.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler