Yakuza Serisi Geliştiricisi Yeni Oyunu Project Judge'ı PS4 için Duyurdu

10.09.2018 15:07 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza serisinin geliştiricisi Ryu ga Gotoku Studio, yeni oyunu Project Judge (Batıda geçici başlık) / Judge Eyes: Shinigami no Yuigon'ı PlayStation 4 için duyurdu.

Project Judge / Judge Eyes: Shinigami no Yuigon 13 Aralık'ta Japonya'da, Asya'da ve Kore'de; 2019'da Batı'da çıkacak. Oyunun demosu bugün itibariyle Japonya PlayStation Store üzerinden ulaşılabilir olacak.
  
Project Judge modern Tokyo'da geçmektedir ve bir seri cinayet davası üzerinde odaklanır.
 
Takuya Kimura tarafından canlandırılan ana karakter Takayuki Yagami son derece idealist bir savunma avukatıyken şimdi ise bir özel dedektif. Eski müvekkillerinden biri tarafından ihanete uğradıktan sonra, katillerin serbest kalmasına izin veren bir sahtekar olarak biliniyor. Şimdi gizemli bir seri cinayet davası üzerinde çalışmakta ve davayı çözmek için soruşturma yeteneklerini sonuna kadar zorlamak zorunda.
 
Hikaye fragmanını ve oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Judge Platformlar: PS4 Geliştirici: Ryu ga Gotoku Studio Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 17 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler