Yapımcıdan Ubisoft'a: Rayman Legends Şimdi Çıksın!

12.02.2013 17:42 Talha Aynacı

 
  
   Rayman serisine hayat veren ve Beyond: Good & Evil'ın da yapımcısı olarak bilinen Michel Ancel, Ubisoft'un ertelemesini protesto eden Rayman Legends yapımcılarına destek verdi. 

   Çıkışına sayılı günler kala Ubisoft'un kararıyla PS3 ve Xbox 360 ile aynı dönemde çıkması için 2013 Sonbaharına ertelenen Rayman Legends'ın yapımcısı Ubisoft Montpellier, yayıncısına karşı başlattığı protestoda Michel Ancel'ın da desteğini aldı.
 
   İnternette yayınlanan fotoğrafta yapımcı ekip açtığı bir pankartta "Rayman'i Çıkarın, Ubisoft Montpelier'i Destekleyin" mesajı veriyor. Görünüşe göre isyan eden yalnızca oyuncular değil, yayıncının kendi stüdyosu da durumdan hoşnut değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Legends Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler