Yarın, MoH: Warfighter'dan Yeni Video Geliyor

13.08.2012 23:33 Tunahan Başol


     Danger Close, Medal of Honor: Warfighter'ı beklerken sabırsızlanan oyuncular için, yarın yeni bir oynanış videosu yayımlayacağını duyurdu.
 
     Facebook üzerinden bir etkinlik açan Medal of Honor sayfası, etkinliğin adını "Fire Team Gameplay Trailer" koymuş. Pasifik saati ile 14 Ağustos sabah 8'de yayımlanacak olan bu oynanış videosu ülkemiz saatleri 18:00'i gösterdiğinde yayında olacak.
 
     Ayrıca videonun senaryo modundan mı yoksa çoklu oyunculu modlardan mı alınacağını soran bir oyuncu sorusu havada kalmış. İsminden de pek bir şey çıkaramadığımız videoyla ilgili net bilgilere ancak yayınlandığında ulaşabileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler