"Yarış Oyunlarının Kaderi Yeni Neslin Ellerinde"

Project Gotham Racing de kaybolan serilerden..
30.04.2012 20:00 Samet Konuksal


     Blur'un yaptığı düşük satışlar sonrası yapımcıları birer birer dağılan Bizarre Creations'un eski isimlerinden Gareth Wilson, genel anlamda yarış oyunları hakkında konuştu. Project Gotham Racing gibi beğenilen bir serinin yapımında da görev alan Wilson, gelecek nesli merakla bekleyenlerden.
 
     Resmi Xbox dergisine, artık yarış oyunlarının dağıtımcılar için büyük bir risk taşıdığını söyleyen Gareth Wilson, "Sadece yeni nesil konsollar yarış oyunlarını bu durumdan kurtarabilir." açıklamasını yaptı.
 
     Geride bıraktığımız dönemin beğenilen fakat yapımcısının yüzünü güldürmeyen oyunlarından Blur, Split/Second ve Motorstorm adına konuşan Wilson, "Bu oyunların tek problemi, modern marketin içerisinde kendine yer bulamamasıydı. Eğer sadece indirilebilir olarak yayınlansaydı belki, fakat bu halleriyle iş yapamadılar." sözlerini söyledi.
 
     Probleme çözüm önerisi olarak yeni konsolları gösteren Wilson, "Her neslin çıkış döneminde yarış oyunları büyük ilgi çeker. Bunun altında yatan neden ise, gelişmiş fizik öğeleriyle güzelleşen grafikler." açıklamasını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler