Yarış Oyunu Oynayanlar Trafik Canavarı mı?

Peki siz gerçek hayatta uygulayacak kadar yarış oyunlarından etkileniyor musunuz?
01.02.2011 20:37 Levent Polater

 
    Continental Tires tarafından yapılan bir araştırma çok çarpıcı bir sonuç ortaya çıkardı. Yarış oyunu oynayanların, gerçek hayatta direksiyon başında, yarış oynamayanlara göre çok daha tehlikeli olduğu rapor edildi.
 
     Continental Tires, araştırmasını 17 ile 39 yaş aralığındaki 2,000 sürücü üzerinden yapmış. Yarış oyunu oynayıp oynamadıkları, sürüş huyları ve yolda ne kadar sıklıkla öfkelendikleri araştırılmış. Ve sonuç olarak Need for Speed veya Gran Turismo tarzı yarış oyunu oynamayanların, oynayanlara oranla daha az trafik suçuna yakalandığı tespit edilmiş.
 
     Raporlarda yarış oyunu oynayanların ise daha fazla trafik polisi tarafından kenara çekildiği, daha fazla kazaya karıştığı ve normalden daha fazla riske girdiği kaydedildi.
 
     Gerçekten enterasan bir araştırma, yarış oyunlarına kendilerini çok fazla kaptıranlar gerçektende bir anlığına kendilerini NFS veya Gran Turismo pistinde mi hissediyorlar acaba?
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler