Yarış Oyunu Redout II 16 Haziran'a Ertelendi

21.05.2022 11:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Saber Interactive ve geliştirici 34BigThings, Redout II'yi daha önce duyurulan 26 Mayıs tarihinden 16 Haziran'a erteledi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacak.
 
Ekibin belirttiğine göre bilim kurgu yarış oyunu Redout II'nin biraz daha geliştirme süresine ihtiyacı var.
 
Redout 2, klasik arcade yarış oyunlarını onurlandırıyor. Ayrıca artık çok az kişinin yaşadığı dünyanın distopik çorak topraklarında yarışmanın galaksinin en popüler sporlarından biri olduğu, büyük beğeni toplayan oyun Redout'un devamı niteliğinde.

Tek oyunculu kapsamlı hikâye modu ve rekabetçi çok oyunculu modla gelecekte geçen heyecan verici yarışlarda ulaşılması imkânsız hızlara ulaş. Geniş kontrol sistemleri, benzersiz uçan gemi özelleştirmeleri ve muhteşem müzikleriyle Redout 2'de yerçekimine meydan oku.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redout Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 34BigThings srl Dağıtıcısı: 34BigThings srl Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler