Yarış oyunu RIDE 5 duyuruldu

14.04.2023 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Milestone, motosiklet - yarış oyunu RIDE 5'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun 24 Ağustos'ta çıkış yapacak. Yeni özelliklerle ve mekaniklerle beraber karşımıza çıkacak olan RIDE 5, üst düzey bir yarış deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor.
 
Üst düzey bir yarış deneyimi
 
 
 
Motorunuzu hızlandırabileceğimiz ve çeşitli manevralar yapacağımız RIDE 5 oyununda farklı farklı pistlere geçiş yapabilecek ve zorlu yarışlara katılabileceğiz. Oyun içerisinde hızımızı maksimuma çıkarabilecek, motosikletimizi özelleştirebilecek ve geliştirebileceğiz. Motosikletimizi ne kadar güçlendirirsek o kadar çok zorlu yarışlardan galip ayrılabileceğiz.
 
RIDE 5 içerisinde 35'in üzerinde pist yer alacak ve bu pistler üzerinde usta olmaya çalışacağız. Dünyaca ünlü üreticilerin 200'den fazla motosikletini alabileceğiniz oyun içerisinde gerçek tasarımlar karşımıza çıkacak. Farklı pist koşullarıyla karşılaşabileceğimiz oyunda sadece hız yapmak yetmeyecek ve kendi sürüş becerilerimizi de göstermemiz gerekecek.
 
RIDE 5 duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RIDE 4 Platformlar: PC Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler