Yaşlı Solid Snake, PS Allstars'a Gelebilir mi?

Snake gibi karizma bir karakter her oyuna yakışır
03.11.2012 10:32 Alkan Adakaner


      PlayStation All Stars Battle Royale'in çıkış tarihi gittikçe yaklaşıyor ve PS3 ile Vita sahipleri bu oyunu büyük bir merakla bekliyorlar. Sony'nin karakterlerini bir araya getirecek bu oyun aynı zamanda diğer firmaların ünlü serilerinden de konukları ağırlayacak.
 
      Örneğin Konami'nin Metal Gear Solid serisinden Raiden bu karakterlerden biri olacak. Bunun yanında Seth Killian'ın açıklamasına göre Yaşlı Solid Snake de (veya Big Boss?) Playstation Allstars Battle Royale'de görünebilirmiş, ama geliştirici ekip şu an için Raiden'a odaklanmış.
 
      Hatırlarsanız Nintendo'nun Super Smash Bros'unda Solid Snake'i görme şansı yakalamıştık. Sanırım bu nedenle Sony öncelikli olarak Raiden'ı oyuna taşımayı uygun gördü. Kim bilir ileride indirilebilir içeriklerle Solid Snake'i de oyunda görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler