"Yazılım Satışları Artacak, Donanım Düşecek"

Reggie Fils Ailme, sadece Nintendo Amerika'nın değil; Nintendo markasının önemli isimlerinden.
12.12.2009 01:25 Talha Aynacı

    Özellikle son dönemlerde konsol satışlarında azalma olduğu bir gerçek. Ancak Nintendo'nun önemli isimlerinden Reggie Fils Aime'e göre bu problem değil, dönem dönem oluşabilecek bir durum.
 
Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Aime ;
 
"Şu anda bulunduğumuz noktaya baktığımda, olacağımıza inandığımız yerde duruyoruz ve her şey yolunda. Bugün yaşadığımız şey konsol  ve oyun satışları açısından önemli bir an. Endüstrinin kazanç sağlayan kapısı yazılımlardır.
 
    Endüstri, sistem satışlarının 3. yılına girdiği bir dönemde. Yıldan yıla konsol satışlarının düşmesi standart bir durumdur. 2008 yılında yaşanan rekor satış rakamlarına ulaşmak ve geçmek bu noktada oldukça zor."  yorumunda bulunarak oyunların konsollar için ne kadar önemli olduğunuda vurgulamış oldu.
 
    Dileriz Nintendo, 3. parti oyunlara verdiği destekle bu konuya ne kadar ehemmiyet gösterdiklerinide kendi konsol kullanıcılarına kanıtlar.
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 19 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 56 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler