Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu

01.06.2024 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team ASOBI, PlayStation 5 için ASTRO BOT adlı oyunu duyurdu. Serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım açıklanan detaylara göre 6 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Ön siparişler ise 6 Haziran'da başlayacak.
 
Eğlenceli karakterler konsol oyuncularına sunulacak 
 
 
 
ASTRO BOT ortaya çıkan detaylara göre 50'den fazla heyecan verici ortamı ve çeşitli platform unsurlarını bünyesinde barındıracak. Macera deneyimini ön plana çıkaran yapım içerisinde her oyuncunun eğlenebileceği bir sistem yer alacak.
 
Team ASOBI stüdyo yönetmeni Nicolas Doucet oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Team ASOBI adına PlayStation 5'e gelecek olan yeni oyunumuz ASTRO BOT'u tanıtmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Yayınlanan ilk fragmanımıza göz atmanızı istiyoruz.”
 
ASTRO, PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana pek çok oyuncuyu PlayStation konsoluyla tanıştırdı. Seri genel olarak eğlenceli bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyuncular tarafından seviliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 26 Haziran Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler