Yeni Ace Combat Oyunu Duyuruldu

12.01.2010 18:13 Ersin Kılıç

 
Türünün en iyilerinden birisi olan Ace Combat serisi için yeni bir oyunun duyurusu daha yapıldı.
 
Namco Bandai yaptığı açıklama ile yeni Ace Combat oyununu duyurdu. Sony'nin PSP platformuna özel olarak çıkacak olan oyunun ismi ise Ace Combat : Joint Assault olacak.
 
Çoğu Ace Combat oyununun aksine gerçek mekanlarda geçecek olan oyunda Londra, Tokyo ve San Francisco gibi şehirlerin yer alacağı da belirtildi.
 
Yeni geliştirilen "Enchanted Combat System" sayesinde çok daha iyi ve daha hareketli savaşlara tanıklık edeceğimiz oyunda co-op modu dışında sekiz kişiye kadar destek sunan bir online oyun modu da bulunacak.
 
Ace Combat : Joint Assault için kesin bir çıkış tarihi verilmese de Namco Bandai oyunun yaz aylarında piyasaya sürüleceğini açıkladı.
 
Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat : Joint Assault Platformlar: PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler