Yeni Ace Combat'ın İlk İnceleme Skoru!

En çılgın uçaklar kontrolünüzde olacak.
07.10.2011 20:44 Levent Polater

 
    Ace Combat: Assault Horizon'ın ilk incelemesi Games Master tarafından yayınlandı. Oyuna 100 üzerinden 87 veren dergi, Assault Horizon'un arcade hissini korurken bunu gerçeklikle bütünleştirdiğini belirtiyor.

    "Ace Combat'ta her zaman doğru miktarda gerçekçilik vardır, Assault Horizon'da da aynı şekilde" diyen Games Master'dan sonra diğer dergi ve sitelerin de önümüzdeki günlerde kendi Ace Combat: Assault Horizon incelemelerini yayınlamaları bekleniyor.
 
    Ace Combat: Assault Hoizon'un demosu Xbox 360 ve PS3 üzerinden yoğun ilgi görüyor. En son verilen demeçte demonun 1.2 milyondan fazla indirildiği rapor edilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Ace Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler