Yeni Army of Two'nun Yeni Videosu Yayınlandı

08.12.2012 03:30 Ersin Kılıç


     EA Games'in co-op odaklı serisi Army of Two'nun yeni oyunu Devil's Cartel için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Uyuşturucu tacirlerinin ortasında, büyük bir mücadeleyi konu alacak olan oyunun bu yeni videosunda, yakın dövüş dinamiklerinden büyük çatışmalara kadar bir çok ayrıntıya yer verilmiş. Frosbite grafik motorunu kullanan oyunu videosunda ayrıca bazı yıkılma anları da dikkatlerden kaçmıyor.
 
     Mart ayında PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

   

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Army of Two: The Devil's Cartel Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler