Yeni Assassin’s Creed: Chronicles Oyunlarının Çıkış Tarihi Açıklandı

08.12.2015 22:33 Ömür Gencer


       Assassin's Creed Chronicles: China'dan sonra çıkacak olan yeni Chronicles oyunları hakkında detaylar geldi. Ubisoft, yaptığı açıklamayla Assassin's Creed Chronicles: Russia ve Assassin's Creed Chronicles: India oyunlarının çıkış tarihini açıkladı.
 
       Belirtilene göre India, 12 Ocak'ta çıkış yaparken Russia, 9 Şubat'ta çıkacak. Assassin's Creed Chronicles: India, 1884 yılında geçiyor ve AC: Brahman'dan Arbaaz Mir'e yer veriyor. Russia ise oyuncuları 20 yüzyıla götürüyor. Serinin bu üçüncü yapımında Assassin’s Creed: The Fall'dan Nikolai Orelov'un ana karakter olarak yer aldığını belirtelim.
 
       Son olarak China, India ve Russia olmak üzere üç farklı yapımı içeren Assassin's Creed: Chronicles'ın 5 Nisan'da dijital olarak PS Vita'ya çıkacağını ve oyunun kutulu sürümünün 9 Şubat'ta PS4 ve Xbox One için geleceğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Chronicles Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler