Yeni Assassin's Creed Oyunu Gözüktü!

27.06.2013 12:26 Talha Aynacı

 
   Yepyeni bir Assassin's Creed oyunu geliyor! Ama bu seferki ne PC, ne de oyun konsollarına; bir masa üstü oyunu olarak karşımıza çıkıyor yeni yapım.

   Assassin's Creed: The Board Game yılbaşı sezonunda çıkışını gerçekleştirecek ve Ezio'nun İstanbul macerasını anlatan Revelations döneminde geçecek. Bir suikastçıyı yöneteceğimiz oyunda nöbetçileri safdışı bırakacak, kontratlarımızı tamamlayıp hedeflerimizi ebedi yolculuğuna uğurlayacağız. 

   Ubisoft oyunu resmi olarak duyurmuş değil ancak internete sızan görüntüye baktığımızda daha önce Batman: Arkham City Escape ve The Walking Dead kart  oyunlarını yapan Cryptozoic imzasını görüyoruz. 

   Yılın bir başka Assassin's Creed macerası Black Flag ise Kasım ayında video oyun dünyasına uğrayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler