Yeni Assassin's Creed Oyununun Kod Adı Infinity

08.07.2021 10:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed Infinity'nin Assassin's Creed serisinin şu anda geliştirme aşamasında olan bir sonraki oyunun kod adı olduğunu onayladı.
 
Doğrulama Bloomberg'den Jason Schreier'in raporundan geliyor ve oyun ''devasa bir çevrimiçi platform'' olarak tanımlanıyor.
 
Schreier oyun ile alakalı şu ifadeleri kullandı: “ Önceki Assassin's Creed oyunlarının her biri, antik Yunanistan veya Mısır gibi belirli tarihsel ortamlarda ortaya çıkarken Infinity, birden fazla ortam içerecek. Platformdaki bireysel oyunlar farklı görünebilir ve hissedilebilir olacak ancak hepsi birbirine bağlı kalacak." 
 
Bloomberg raporuna göre Assassin's Creed Infinity'nin piyasaya sürülmesine hala birkaç yıl var. Bu da oyunun "geliştirme aşamasındaki" durumuyla örtüşüyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler