Yeni Attack on Titan Oyununda Serbest Dolaşma Modu Olacak

31.12.2015 17:43 Talha Aynacı

 
     Famitsu tarafından yapılan son haberde PlayStation 4 platformu odak noktasına alınarak geliştirilen ve aktif diğer PlayStation konsollarına da çıkacak olan yeni Attack on Titan oyununda yer alacak içeriklerden bazıları gün yüzüne çıktı.
 
Oynanabilir 10 karakter içeren (Eren, Mikasa, Armin, Krista, Sasha, Connie, Jean, Levi, Hange ve Erwin) yapımda hikaye doğrudan 1. sezonda yaşanan olayları konu alacak. Böylece seriye aşina olmayanlar için de bir kapı açılmış olacak. 
 
Heyecan verici olan bir diğer detaysa "Investigation Outside the Walls" moduyla birlikte duvarın dışına çıkarak özgürce Attack on Titan dünyasını keşfedebileceğimiz bir bölümün yer alması. Oyuna ait yeni oynanış görüntüsü bir tık uzağınızda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Attack on Titan - PlayStation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Tecmo Koei Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler