Yeni Batman Filminin Konusu Origin Hikayesi Olmayacak

10.04.2020 13:19 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi şu anda bir Batman filmi yapım aşamasında. Geçtiğimiz aylarda gerek paylaşılan kostüm tasarımı, gerek batmobil tasarımı kimi insanlar olumlu yorum yaparken, bazı izleyiciler de oldukça olumsuz yorumlar yapmıştı. 
 
Film en baştan yeni bir kadroyla çekileceği için, çoğu insan filmin bir origin hikayesi olup olmayacağını merak ediyordu. Özellikle Batman ve Spider-Man'in oldukça fazla filmi yapıldığı için, karakterlerin origin hikayeleri çoğu insan tarafından biliniyor. Çoğu izleyici de daha fazla origin hikayesi görmek istemiyor.
 
Neyse ki yönetmen Matt Reeves, yeni filmin konusunun origin hikayesi olmayacağını açıkladı. Batman'i Batman olduktan sonra göreceğiz, ancak hala tam olarak Batman olmamış bir Batman izleyeceğiz. Filmdeki karakterleri de düşündüğümüz zaman hikayenin, Batman olmaya çalışan bir Batman'i anlatacağını rahatlıkla düşünebiliriz.
 
Filmin geçeceği dönem olarak belli olmasa da 90'larda geçen bir film olacağı tahmin ediliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson dışında; Jeffrey Wright, Andy Serkis, Colin Farrell, Paul Dano ve Zoe Kravitz bulunuyor. Filmin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 19 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler