Yeni Battlefield Oyunu 2021'de PS5, Xbox Series X ve PC için Çıkacak

01.05.2020 08:45 Gazali Çetinkaya

 
Star Wars Battlefront II'nin son güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve Battlefield V'in de son güncellemesi Haziran ayında yayınlanacak ve böylelikle geliştirici DICE tüm odağını bir sonraki Battlefield oyununa verebilecek.
 
Yeni Battlefield oyununun 2021'de yeni nesil konsollar PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkması planlanıyor ve görünüşe göre mevcut nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One pas geçilecek.
 
GameSpot'a konuşan DICE tarafından belirtilene göre "Yeni nesil platformların sağlayabileceği yeni inovasyon hedefleniyor. Bir sonraki Battlefield oyununu, yeni nesil konsol oyuncu tabanının küçük olduğu 2020 yılında piyasaya sunmak oyunun gerçek potansiyelini göstermesine engel olur ve bu da bizi oyunu 2022 mali yılında (1 Nisan 2021 - 31 Mart 2022) çıkarmaya iten sebeplerden biri."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler