Yeni Battlefield Oyunu 2022 Mali Yılında Çıkacak

30.10.2019 07:38 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Battlefield serisinin bir sonraki oyununun 2022 mali yılı içinde çıkış yapacağını doğruladı.
 
Bu da 1 Nisan 2021 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında çıkış yapacağı anlamına geliyor. Muhtemelen 2021 sonbaharda çıkacaktır.
 
CEO Andrew Wilson "Battlefield serisi ve topluluğu bizim için büyük bir odak noktası ve 2021 mali yılında Battlefield V'i oynamak için oyunculara yeni içerik ve yeni yollar sunacağız. Yeni nesil konsollar için planladığımız yeni inovasyonlar içerecek bir sonraki Battlefield oyunumuz 2022 mali yılında çıkacak." dedi.
  
Electronic Arts gelecek sene Apex Legends'e odaklanacaklarını belirtti. 70 milyon oyuncuya ulaşan Respawn Entertainment'ın ücretsiz FPS oyunu 2020'de mobil dahil olmak üzere yeni platformlara da gelecek. Electronic Arts ayrıca ne zaman geleceği hakkında bir bilgi veremese de Titanfall 3'ü unutmayacaklarını da ekledi.
 
COO ve CFO Blake Jorgensen "Apex Legends'e odaklanmak istiyoruz çünkü bu oyunda çok fazla fırsat olduğunu görüyoruz ve bu yüzden size Titanfall 3'ün ne zaman gelip gelmeyeceği hakkında kesin bir bilgi veremiyoruz fakat Titanfall harika bir marka ve kesinlikle unutmayacağız." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 7 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler