Yeni Bir Aksiyon/RYO Oyunu, Ashen

19.06.2015 16:29 Cenk Akyürek


 
     E3 haberleri fırtına gibi geldi geçti ve beklenen oyunlardaki heyecanımızı iyice arttırdı. Ama bir sanat sitesinin haber kısmında keşfettiğim Ashen'dan pek bahsedilmediğini farkettim.

     Ashen, bir gezginin evim diyebileceği bir yer arayışını konu alan, Aksiyon/RYO tarzında bir oyun. Oyunun geçtiği dünyada güneş yok, doğal ışık sadece gezegende olan volkanik patlamalardan tarafından oluşturuluyor.
 
     Oyunun temeli, karakterler arasındaki iletişim kurma üzerine. Güvendiğiniz karakterleri yanınıza yoldaş olarak alabilirsiniz ve sadece beraber bu zorlu dünyada hayatta kalabilirsiniz. Oyunun web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

     E3 videoları arasında beni en çok etkileyen bu oldu diyebilirim. Stilize grafikler ve değişik oynanış biçimi ile en çok beklediğim oyunlar arasına girdi bile.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 11 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 39 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler