Yeni Bir Silkroad Oyunu Geliyor, Silkroad-R!

17.12.2011 17:02 Beril Sergün


     Joymax'in yaptığı resmi açıklamaya göre Silkroad Online'dan bağımsız bir Silkroad tecrübesi daha yapım aşamasında. Adı ise Silkroad -R-.
 
     Oyunun yeni versiyonu, basın açıklaması sırasında söylenildiğine göre daha "temiz" bir ortam ve karakterlerini daha hızlı seviye atlattırma olanakları sağlayacak. Tabii bunun yanında sadece Silkroad -R-'a özel içerik ve mekanlar da tasarlanıyor. 
 
      "Silkroad -R-, Silkroad için yeni bir başlangıç olacak tabii eski oyunumuzu da unutmuyoruz, Silkroad Online ve Silkroad -R- ayrı ayrı oynanabilecek, birbirlerinden bağımsız oyunlar olacak. Oyun içindeki seviye atlama ve karakter dengeleri daha sağlam olacak, kullanıcı arayüzü, beceri ağaçları ve bir çok şey haftaya yayınlayacağımız Açık Beta sırasında görünecek!"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silkroad Online Platformlar: PC Geliştirici: JoyMax Dağıtıcısı: JoyMax Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler