Yeni Bir Uncharted Oyunu Psp Yolunda mı?!

27.05.2010 12:58 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Bu nesile damgasını vuran yapımların başında gelen , özellikle serinin ikinci oyunu Uncharted 2 : Among Thieves ile 2009 yılında toplanmadık ödül bırakmayan Uncharted serisi görünüşe göre Ps3 sahiplerinden sonra şimdi de Psp sahiplerini kucaklamaya hazırlanıyor.

Şuan Rebellion ( Aliens vs Predator , Rogue Warrior ) firması adına çalışan fakat geçmişte Naughty Dog çatısı altında bulunmuş olan kıdemli programcı Ben Weston'ın kişisel sitesindeki CV'sinde yer alan bilgilere göre Naughty Dog'un Psp için bir aksiyon oyunu hazırladığı görülüyor.

Bir kaç ay önce Naughty Dog'dan Evan Wells'in Psp'de bir Uncharted oyunu görmenin harika olacağı şeklinde açıklamalar yaptığı ve Uncharted serisinin giderek artan popülaritesi göz önüne alındığında Naughty Dog'un Psp için hazırladığı bu aksiyon oyununun yeni bir Uncharted oyunundan başkası olamayacağı rahatlıkla söylenebilir.

Şimdilik ortada kesin bir şey olmasa da E3 2010'da yapılacak bir Uncharted Psp duyurusunun bizleri şaşırtmayacağını belirtmekte fayda var.

Image and video hosting by TinyPic

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler