Yeni Bir İddia Daha Ortaya Atıldı: Rockstar'ın Yeni Oyunu GTA 6 mı Olacak?

14.08.2019 01:53 Nursema Emre

 
Rockstar'ın sıradaki oyun projesinin ne olacağı hala bilinmiyor. Bununla birlikte ortada birçok dedikodu dolaşıyor. Şu sıralar ortaya atılan iddiaların birisine göre Bully 2 duyurusu yolda, diğer bir iddiaya göreyse Red Dead Redemption 3 geliyor olabilir. Son çıkan sızıntılara göre ise Grand Theft Auto 6 geliyor!
 
Reddit kullanıcısı xambie12 bu taze dedikoduyu ortaya atan isim oldu. Ortaya atılan son iddiaya göre GTA VI, birden fazla şehirde ve dönemde geçecekmiş. 
 
Oyunun ilk karakterinin hikayesinin 1970 yılında geçme ihtimali bulunuyor. Ana karakterimiz ise bu kez Liberty City'de (New York) yaşayan yarı beyaz ve yarı latin bir uyuşturucu satıcısı olacakmış.
 
Oyunun diğer ana karakteri ise hapishaneye girecekmiş ve bu hikaye de 80'li yıllarda karakterimizin hapishaneden çıkmasıyla başlayacakmış. 
 
Tabi bunlar yalnızca birer söylentiden ibaret, iddianın tamamını buradan okuyabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler