Yeni Bulletstorm Hareketleri

Bulletstorm'da düşmanlarınızı parçalamanın onlarca yolu bulunuyor
06.02.2011 16:48 Gökhan Yılmaz

 
     Bulletstorm'un yaptıkça ekstra puan kazanacağınız hareketlerinden (Skillshot) üç tanesi daha tanıtıldı. Yeni hareketler önceki Skillshot'lara göre daha havalı duruyor.
 
     Tanıtım videosunda ilk Skillshot olan Fireworks, düşmanı havaya fırlattıktan sonra Flare Gun ile vurunca aktif hale geliyor ve ortaya havai fişek görüntüsü çıkıyor. İkinci hareket olan Letterbomb ile adrese teslim kurşun atıyorsunuz. Keskin nişancı tüfeği ile attığınız mermileri ağır çekimde kontrol edebiliyor ve düşmanınızı saklandığı yerden vurabiliyorsunuz. Son olarak Breakdance'da ise adından da anlaşılacağı üzere Drill Shot atışlarınız ile düşmanınızı tekmeledikten sonra Break Dance yaptırıyorsunuz.
 
     People Can Fly ve Epic Games ortak yapımı Bulletstorm, eğlenceli içerikleri ile bu ay sonunda çıkıyor. Yeni Skillshot'ları buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 1 Saat önce Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 2 Saat önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler