Yeni Call of Duty Oyununun İsmi Call of Duty: Black Ops Cold War

20.05.2020 13:33 Gazali Çetinkaya

Yeni Call of Duty oyununun ismi belli oldu. Call of Duty: Black Ops Cold War.
 
Oyunun ismi Call of Duty haberlerini sızdırması ile bilinen Okami tarafından yayınlanan photoshop bir görselle paylaşıldı. Ardından Eurogamer'ın kaynakları tarafından da doğrulandı.

Daha öncesinde Jason Schreier, yeni Call of Duty oyununun Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçeceğini, Black Ops serisi ile bağlantılı olup o evrenin bir parçası olacağını belirtmişti.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch tarafından oyunun ismi ve teması hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat bu sonbaharda yeni bir Call of Duty oyunu çıkaracaklarını geçtiğimiz ay finansal sonuçlarını açıkladığı raporda doğruladılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 53 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler