Yeni Castlevania Detayları Yakında

17.02.2010 16:15 Ersin Kılıç

      Yeni Castlevania oyunu Lords of Shadow için yeni detaylar önümüzdeki ay açığa çıkacak.
 
     MercurySteam'ın Kojima Productions desteğini de alarak yaptığı yeni Castlevani oyunu geçtiğimiz E3 fuarında duyurulmuş, fakat daha çok E3 öncesinde gösterilen maske gizemi ile dikkatleri toplamayı başarmıştı.
 
     Hideo Kojima'nın bizzat yapımında bulunduğu yeni Castlevania oyunu hakkında detaylar Mart ayında Marca Player dergisinde yer alacak. Oyun hakkında bazı bilinmeyenlerin sunulacağını söyleyen dergi editörleri, bir sonraki sayının kapağında Lords of Shadow'u kullanmışlar.
 
     Oyun sektörünün en sevilen serilerinden olmasına karşın, özellikle üç boyutlu versiyonları ile hayal kırıklığı yaratan castlevania'nın bu yeni oyunu bakalım şanssızlığını kırabilecek mi?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler