Yeni Castlevania'nın Ana Platformu PS3

2008 yılında dedikoduları dolaşan oyun işte bu maske ile tekrar ortaya çıkmıştı.
18.01.2010 11:23 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz yıl Kojima Production tarafından açılan bir site ile merakları üzerinde toplayan ve E3 2009 fuarı ile birlikte gün yüzüne çıkan yeni Castlevania oyunu Lords of Shadow'un ana platformunun PS3 olduğu belirtildi.
 
Oyunun yapımcısı olan Dave Cox, kendi twitter hesabında yaptığı açıklama ile oyunun ana platformunun Playstation 3 olduğunu fakat oyunun her iki platformda da birebir aynı olacağını açıkladı.
 
Oyun hakkında yapılan bir diğer önemli detay ise oyun kamerasının sabit olacağının açıklanması oldu. Lords of Shadow'da tıpkı God of War'da olduğu gibi sabit bir kamera açısı ile oynayacağız.
 
İspanyol firması Mercury Steam'in Kojima'nın da desteğini alarak yapımına devam ettiği oyunun bu sene sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler