Yeni Company of Heroes 3 Fragmanı, Ana Haritayı ve RTS Eğitim Kampını Gösteriyor

22.07.2021 12:23 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA ve Relic, Company of Heroes 3 için iki yeni oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragmanlar, Company of Heroes 3'ün yepyeni Dinamik Ana Haritasını ve diğer özelliklerini ortaya çıkarıyor.
 
Company of Heroes 3, hikaye anlatımı ile bizleri savaş alanına getiriyor. Yeni taktikleri, fraksiyonları ve II. Dünya Savaşı'ndan kalan anlatılmamış hikayeleri oyunculara sunuyor.
 
Company of Heroes 3, Relic'in tescilli gerçek zamanlı strateji teknolojisinin en son versiyonu olan Essence Engine 5'i kullanacak. Dinamik Sefer Haritası'nda oyuncular kara, hava ve deniz kuvvetlerine komuta edecek. Yapacağınız seçimler, yalnızca mücadele ettiğiniz savaşları değil, savaşın kendi hikayesini de etkileyecek.
 
Aksiyonu durdurarak, Full Tactical Pause'u kullanmayı seçen oyuncular, tüm hareketlerini aynı anda koordine edebilecek, her hareketi gerçek zamanlı olarak yapma baskısı olmadan ayrıntılı olarak düşünebilecek. 
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 3 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler