Yeni Devil May Cry'ın PC Çıkış Tarihi Duyuruldu

13.12.2012 19:01 Tunahan Başol


     Gerek grafikleriyle gerekse de oynanış yapısıyla merakla beklenen yeni Devil May Cry oyununun PC çıkış tarihi netlik kazandı.
 
     Capcom'un tarafından yapılan duyuruya göre PS3 ve Xbox 360'a 17 Ocak'ta çıkacak olan Devil May Cry, PC platformu için ise 25 Ocak'ta raflarda ve dijital parekendecilerde olacak. Firma tarafından verilen bilgilere göre, oyun AMD desteğine sahip. Yani bir AMD ekran kartınız varsa, bu kartın tüm özelliklerinden yeni DMC'de faydalanabileceksiniz. Ayrıca oyunda FPS kısıtlaması da bulunmuyor. Eğer yeterli bir ekran kartınız varsa 60'tan da yüksek FPS değerlerine ulaşabileceksiniz.
 
     Oyunun PC sürümünde klavye ve fare ikilisine özel kontroller sunulacağı gibi, Xbox 360 kontrolcüsüne veya diğer firmalar tarafından hazırlanan kontrolcülere de destek verilecek. Oyunu Steam üzerinden satın aldığınız takdirde ise bazı ek içeriklere sahip olacaksınız.
 
     Oyunun konsollara önce çıkmasına rağmen PC sürümünü bekleyecek misiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler