Yeni Duyurulan İki Boyutlu Assassin's Creed Oyunu Epey Hoş Görünüyor!

31.03.2015 20:06 Samet Konuksal


    Assassin's Creed Chronicles ismi Assassin's Creed: Unity haberlerini takip edenlere tanıdık gelecektir. Unity'nin Season Pass'ını satın alanlara hediye niteliğinde verilmesi planlanan bu küçük oyun, daha büyük çaplı bir projeye dönüşüyor.
 
    Ubisoft'tan yapılan açıklamalara göre Assassin's Creed Chronicles kapsamında üç farklı oyun göreceğiz. Bu oyunların birisi Çin'de, birisi Hindistan'da ve birisi de Rusya'da geçecek. Assassin's Creed Chronicles: China'da 1526 yılında Ezio tarafından eğitilen Shao Jun'u yönetirken, Assassin's Creed Chronicles: India'da sevdiğimiz kızı ve arkadaşımızı kurtarmak için Arbaaz Mir'i yöneterek Hindistan'a gideceğiz. Assassin's Creed Chronicles: Russia ise 1918 yılında ailesinden ayrılmak isteyen, fakat bundan önce son bir görev verilen Nikolai Orelov'u oyuncuların kontrolüne sunacak.
 
    Side-scroller tarzında yani yandan bakış açısıyla iki boyutlu olarak oynayacağımız oyunlar İngiliz yapımcı Climax tarafından geliştiriliyor. İlk oyun ACC: China, 21 Nisan'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun fiyatı ise sadece 9.99 dolar olacak. Bu arada proje değişmiş olsa da, daha önceden verilen söz aynen geçerli kalacak ve oyunlar Unity'nin Season Pass sahiplerine ücretsiz verilecek.
 
    Tabi ki Assassin's Creed serisini bu yapıda fazla göremedik. Ancak Ubisoft'un böyle ara oyunlarla seriye yeni heyecanlar kazandırması güzel bir hamle. Videodaki oynanış sahnelerinden Mark of the Ninja esintileri dikkatleri çekmiyor değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Chronicles Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 9 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler