Yeni El Konsolu "GameGadget" Duyuruldu

Tasarım oldukça sade gözüküyor.
23.11.2011 18:30 Samet Konuksal


     Sony, 2012 yılının başında çıkaracağı el konsolu Playstation Vita ile el konsolu piyasasını domine etmeyi hedefliyor. Tam Vita'nın çıkış arefesindeyken, yepyeni bir el konsolu duyurusu geldi.
 
     Vita'dan tam bir ay önce yani Ocak 2012'de çıkmaya hazırlanan GameGadget isimli yeni el konsolunun arkasında ne büyük bir şirket var, ne de destekleyen büyük firmalar. GameGadget'in odak noktası, bağımsız yapımcılar.
 
     Yapılan açıklamaya göre Linux işletim sistemini kullanacak olan GameGadget'a herkes bir oyun üretebilecek ve bu oyunu iPhone'lardaki AppStore misali bir uygulama üzerinden satabilecek. Gelelim can alıcı noktaya, bu oyunları satışa sunmak için herhangi bir masraf ödemeniz gerekmiyor.
 
     Tam çıkış tarihi henüz belli olmayan GameGadget, £99.99'luk bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. GameGadget, görünüşe göre gerçekten güzel bir düşünceyle çıkışını yapacak fakat isteklisi fazla olur mu, bilemeyeceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler