Yeni EyePet: Your Virtual Pet Videoları

Küçük ve sevimli dostumuza merhaba demeye hazırlanın.
31.08.2009 18:03 İhsan Aktı

SCE London Studios'un tarafından hazırlanan ve 3 boyutlu sanal hayvan yetiştirme simülasyonu olarak adlandırılan EyePet:Your Virtual Pet'in yeni videoları yayınlandı.

Playstation Eye kamerasını kullanarak maymun benzeri minik evcil hayvanımızla etkileşim içine girebilmemize ve çeşitli oyunlar oynayabilmemize izin veren oyun Avrupa'da 23 Ekim'de , Amerika'da ise 17 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Oyun oynamaya soğuk bakan insanların da dikkatini çekebilecek özelliklere sahip olan EyePet:Your Virtual Pet'in yayınlanan yeni videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Video 1

Video 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EyePet: Your Virtual Pet Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEE Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler