Yeni Fable Oyunu ForzaTech Motorunu Kullanıyor

04.05.2021 10:27 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Fable oyunu, Forza Horizon serisinin arkasındaki stüdyo Playground Games tarafından geliştiriliyor ve Forza Motorsport ile Forza Horizon oyunlarındaki motoru kullanıyor.
 
Forza Motorsport geliştiricisi Turn 10 Studios'un iş ilanı, yeni Fable oyununun ForzaTech motorunu kullandığını doğruluyor.
 
Yazılım mühendisi iş ilanında ''İki sevilen Xbox serisi için geliştirilen 3 AAA oyunda büyük bir etki yaratmak istiyor musunuz? ForzaTech, Forza Motorsport ile Forza Horizon serisinin oyunlarında kullanılan bir oyun motoru, aracı ve işlem hattı. Yeni konsol neslini desteklemek için ray tracing gibi özellikler eklemenin yanı sıra açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fable'ı desteklemek için aletlerimizi geliştiriyoruz." diye belirtilmiş.
 
Yeni Fable oyunu Xbox Series ile PC için duyuruldu. Henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable Platformlar: PC Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler