Yeni GAMING Güç Merkezi ile Tanışın: "MSI GTX 980Ti GAMING 6G"

01.06.2015 16:51 Alkan Adakaner


    Ekran kartlarında dünyanın lider markaları arasında yer alan MSI, GAMING ekran kartları serisinin yeni amiral gemisi MSI GTX 980 Ti GAMING 6G modelini duyurdu. Bu etkileyici ekran kartı NVIDIA'nın Maxwell GM200 grafik işlemcisi ile referans modelden çok daha yüksek bir saat hızı ile çalışıyor. 6GB GDDR5 video belleği sayesinde akıcı bir 4K oyun deneyimi sunarken ödül sahibi Twin Frozr V termal tasarımı ile benzersiz bir soğutma ve akustik performansa sahip. Bu özel görünüm ve hissi daha da belirginleştirmek için MSI GTX 980 Ti GAMING 6G sağlam metal bir arka koruma plakası ile güçlendirildi.
msi-gtx980ti-boxshot.jpg

    Heyecan verici GAMING serisine ek olarak MSI, meraklıları için egzoz termal çözüme sahip 2 yeni referans model de sunuyor. MSI GTX 980 Ti 6GD5 modeli hemen piyasaya çıkacak. Military Class 4 bileşenlere sahip yepyeni gümüş renkli MSI GTX 980 Ti 6GD5 V1 modeli ise hemen ardından piyasaya sürülecek.
 
 MSI GAMING APP

    GTX 980 Ti GAMING 6G modelinin gelecek nesil GAMING ekran kartlarına eklenmesi ile MSI bir kez daha PC oyunlarında çıtayı yükseltmiş oldu. Özel MSI GAMING App uygulaması sayesinde oyuncular artık OC, Gaming ve Silent modları arasına ihtiyaçları doğrultusunda anında geçiş yapabilecekler. Mavi ışık yayılımını azaltarak göz yorgunluğunu engelleyen öze özel EyeRest moduna ek olarak oyun ve film için bazı monitör renk profillerine hızlı geçiş olanağı sunmasının yanında yeni LED denetim sekmesi ile oyuncular artık 5 farklı ışıklandırma modundan birini seçerek oyunlar için en uygun ortamı tek bir tıklamayla oluşturabilecekler.
 
 
 Detaylı fiyat ve ürün bilgisi için bölgenizdeki yetkili MSI distribütörü ile temasa geçiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MSI Platformlar: PC Geliştirici: MSI Dağıtıcısı: MSI Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler