Yeni GEOW Oyunu Bir Sonraki Nesilde Mi Gelecek?

Unreal Engine 3 ve Gears Of War serisi , bu konsol nesline damga vurmuş iki isim olarak tarihteki yerlerini aldılar.
25.09.2009 10:25 İhsan Aktı

Epic Games başkanı Michael Capps , TGS 09'da yaptığı "eğer üçüncü bir Geow oyunu olacaksa , bu oyun bir sonraki nesil için piyasaya sürülecek" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Unreal Engine 4 üzerinde uzun süredir çalıştıklarını belirten Capps , bir sonraki nesilin bu nesille fazlasıyla benzer olacağı ve bir çok motorun buna ayak uyduramayacağına dair büyük endişeler taşıdıklarını dile getirdi.

Bir sonraki nesilin kendi düşüncesine göre 4-5 yıl uzaklıkta olduğunu bildiren Capps , Geow 2'nin  yapımının kendilerine ilk oyundan daha ucuza mal olduğunu açıkladı.

Capps , oyunlarına 25 milyon dolarlık veya buna yakın miktarlarda bütçe ayıranların olduğunu duyduklarını fakat Epic Games'in böyle olmadığını vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Son olarak Epic Games'in Tokyo'da bir oyun stüdyosu açtığını da hatırlatalım.

kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler