Yeni Gears ve GoW Oyunlarının Satışları Sürünüyor!

16.04.2013 14:02 Samet Konuksal


    Hem God of War: Ascension, hem de Gears of War: Judgment, ilk hafta satışlarında atalarına oranla çok düşük seviyede kalmıştı. Cowen & Company isimli analiz firmasından gelen raporlara göre bu iki oyunun satışları da beklenilen seviyenin çok çok altında kaldı.
 
    Firma raporlarından gelen açıklamalara göre Gears of War: Judgment, ilk ayında sadece 425 bin satabildi. Serinin bir önceki oyunu Gears of War 3 ise, ilk ayında 2 milyonu aşmıştı. Aynı şey PlayStation cephesinin ağır topu God of War: Ascension'da da geçerli. Rapora göre Ascension, ilk ayında sadece 360 bin adet satabilmiş. Fakat God of War 3, ilk ayında 1.1 milyon adet satmıştı.
 
    Cowen & Company gelen bu raporlarda hayal kırıklığı yaşadığını belirtirken, konsol tarafındaki düşüşün karşısında PC cephesindeki artış verileri de yayınlandı. Bir başka analiz firması NPD'nin raporlarına göre PC oyunlarının satışı %66 oranında arttı. Bu artışın en büyük nedeni olarak SimCity ve StarCraft II: Heart of the Swarm gösterildi.
 
(Rapordaki veriler Amerika satışları baz alınarak hazırlanmış.)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 12 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler