Yeni Harry Potter Oyunu Çok Farklı

01.06.2010 17:54 Ersin Kılıç


 
      J.K Rowling'in rekorlar kıran kitabından esinlenerek beyazperdeye de uyarlanan Harry Potter serisinin yeni oyunu Harry Potter and the Deathly Hollows duyuruldu.

      Oyunun tam adı ise Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1. Bu da demek oluyor ki oyun topkı serinin son filmi gibi iki parça halinde sonlanacak. Harry Potter film serisininyeni filmi Ölüm Yadigarları da iki bölüm halinde beyazperde de boy gösterecek.

      Oyunun tanıtımı ile birlikte ilk ekran görüntüleri ve E3 2010'da da yayınlanacak olan tanıtım videosu da yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda serinin yeni oyun ile birlikte büyük bir değişim geçirdiğini görüyoruz. Harry Potter'ın eski oyunlarına baktığımızda biraz daha küçük yaşa hitap ettiğini söyleyebiliriz. Yeni oyun ise tıpkı filmde olacağı gibi daha karanlık bir atmosfere sahip olacak.

      Videoda asıl şaşılacak olan nokta ise oynanış yönünden de bir çok farkın bulunması. Oyun klasik Harry Potter oyunundan çok bir TPS aksiyon oyununu anımsatıyor. Hatta oyunda bir cover yani siper alma sistemi de kullanılmış.

      EA Games'in imzası bulunan oyun için çıkış tarihi ise sene sonu olarak gösteriliyor. Tam tarihi verilmesede muhtemelen film ile aynı dönemde yani Aralık ayında piyasaya çıkacak. Oyunun geliştirildiği platformlar arasında ise PC, PS3, Xbox 360, Wii ve DS bulunuyor.
 
     Oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosuna buradan, ilk ekran görüntülerine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler