Yeni Humble Bundle Paketinde Enfes Oyunlar Karşımızda

11.11.2014 22:05 Samet Konuksal


    Oyunları bir araya getirerek oyunculara uygun fırsatlar sunan Humble Bundle paketlerine bir yenisi daha eklendi. Humble Jumbo Bundle 3, gün itibariyle satışa sunuldu. 
 
    Yeni pakette istediğiniz fiyatı ödeyerek Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Always Sometimes Monsters ve biri size üçü arkadaşlarınıza olmak üzere toplam dört adet Insurgency satın almış oluyorsunuz. Bir tane Insurgency'i arkadaşınıza hediye ederek Full Mojo Rampage'e erişebiliyorsunuz.
 
    Ödediğiniz fiyatı ortalama fiyat çizgisine çıkararak oyun listenize Grid 2, Blackguards ve Euro Truck Simulator 2 ekleniyor. Pakete 12 dolardan fazla öderseniz de listeye bütün oyunların haricinde Saints Row IV de ekleniyor. 
 
Oldukça önemli oyunların bulunduğu paketin satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler