Yeni Kingdom Hearts Duyurusu Yakında

01.05.2012 09:14 Alkan Adakaner


     Kısa bir süre önce Japonya'da  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'ı piyasaya çıkaran Square Enix bu oyunu 20 Temmuz'da Avrupa'da da piyasaya sürecek. Henüz bu oyun yeni bitmişken ünlü firma yeni bir Kingdom Hearts oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı.
 
    Tetsuya Nomura'nın açıklamasına göre serinin yeni bir oyununun duyurusu yakında yapılacak. Bu oyunun ne olduğu, hangi platformlara çıkacağı ise malesef şu an için bilinmiyor. Kim bilir belki de bir HD Kingdom Hearts oyunuyla karşılaşırız.
 
      Nomura bu oyunun Kingdom Hearts: Birth by Sleep 2'nin devamı olmadığını ve Kingdom Hearts 3D'nin Final Mix sürümünü şu an için düşünmediklerini de belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler