"Yeni Konsol Nesli, Son Nesil Olacak"

19.01.2012 15:42 Samet Konuksal


      Playstation 4 ve üçüncü Xbox konsollarına ait söylentilerin artmaya başladığı şu dönemde kimi kitle yeni nesilden umutsuz, kimisi de yeni neslin yeni heyecan getireceğini savunmakta. Paradox Interactive'in CEO'su, oyun dünyasında artık konsolların yerinin fazla sağlam olmadığı görüşünde.
 
      Şirketin 2011'deki finansal durumunu paylaşmak için yapılan konsferansta sahne alan Paradox Interactive CEO'su Fredrik Wester, "Yeni konsol nesli büyük ihtimalle son nesil olacak. Eğer bu nesilden sonra yeni konsollar görecek olursak, benim için şaşırtıcı bir durum olur." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
      Paradox Interactive'in CEO'sunun tahminlerine göre artık oyun dünyasında, mobil oyunculuk, PC oyunculuğu ve hatta sosyal oyunculuk gibi, yapılandırılmaya açık platformların konumları yükselecek. Yeni nesil konsollar da bağımsız yapımcılığın yükselişe geçtiği şu dönemde pek rağbet görmeyecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler