Yeni L.A. Noire DLC Haberleri Haftaya Geliyor

L.A. Noire'in daha önce gördüğümüz oyunlara benzemediğini söyleyebiliriz.
26.05.2011 16:40 Levent Polater

 
    Rockstar, gelecek hafta L.A. Noire için DLC haberi vereceğini açıkladı. Dün akşam oyunun resmi Twitter hesabından, müjdeyi veren yetkililer, yeni içeriklerle oyunun sevdalılarını sevindireceğe benziyor.
 
    The Team Bondi'nin polisiye macerası L.A. Noire için şimdiye kadar satıcılara özel DLC'ler çıkarılmıştı. The Naked City ve A Slip of the Tounge. Üçüncü bir içerik olan Nichlson Electroplating kundakçılık davasının da detayları geçtiğimiz günlerde sızmıştı.
 
    L.A. Noire geçtiğimiz hafta PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı, Bölüm Sonu Canavarı olarak oyuna 10 üzerinden 9 puan verdik. Video incelemesini aşağıda bulabilirsiniz. Yeni içeriklerin de yolda olması sevindirici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler