Yeni Lightning Projesi İçin Twitter Hesabı Yayında

27.08.2012 15:09 Levent Polater

 
    Square Enix, yavaş yavaş bu Cuma gerçekleştireceği yeni Final Fantasy XIII duyurusuna hazırlanıyor ve bu yönde ilk bulgular, firma tarafından yeni açılan bir Twitter hesabını gösteriyor bizlere.
 
    Lightning Room adlı bu yeni Twitter hesabı, Lightning'in hikayesinin devamı için bizlere bilmemiz gerekenleri gösterecek. Hâla da bilmediğimiz bir şey var ve bu beni çok meraklandırıyor açıkcası; Yeni proje, Final Fantasy XIII-2 içeriği mi olacak? Yoksa yepyeni bir oyun mu? 
 
   Bu arada bu haftasonuna doğru çok keyifli geçecek gibi görünüyor. Torchlight II'nin çıkış tarihi açıklanacak, Final Fantasy'nin 25. yıl dönümü ve Metal Gear'ın 25. yıl dönümü etkinlikleri hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor. PAX Prime da başlayacak! Bizimle kalın, yeni duyuruları kaçırmayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler